به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان این مطلب، افزود: ما تلاش داریم تا برای پایدارسازی امنیت انرژی در اقصی نقاط کشور، از راهکارهایی مطمئن استفاده کنیم که در مواقع بروز مشکل، تضمین کننده امنیت انرژی باشند.

وی با بیان این که ذخیره‌سازی گاز طبیعی یکی از این راهکارهاست که علاوه بر برتری اقتصادی در قیاس با احداث خطوط لوله، آسودگی خاطر را در فصل سرد برای مردم به ارمغان می‌آورد، گفت: ذخیره کردن گاز در مخازن زیرزمینی برای اطمینان از تأمین انرژی در زمان اوج مصرف، یکی از مزیت‌های اصلی صنعت ذخیره‌سازی است.  

تربتی در ادامه، افزود: در زمستان که مصارف خانگی چند برابر می‌شود، نیازمند منابعی مازاد بر ذخایر موجود هستیم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای مصرف کنندگان در زمان اوج مصرف باشیم، ضمن آن که اگر خطوط لوله بر اثر حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی همچون سیل یا زلزله دچار آسیب شود، نمی‌توان تأمین گاز شهرها و کلانشهرها را تا برطرف شدن اساسی مشکل، متوقف کرد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران طرح توسعه ذخیره‌سازی در میدان شوریجه را یکی از برنامه‌های جبران کمبود گاز در شمال شرق کشور، عنوان کرد و گفت: برای این منظور، پس از اتمام موفقیت‌آمیز فاز اول ذخیره سازی شوریجه، فاز دوم و توسعه میدان ذخیره سازی شوریجه در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه، افزود: در اهمیت توسعه میادین ذخیره‌سازی این مناطق همین بس که، پیاده سازی این پروژه‌ها، شرکت گاز را از اجرای خطوط لوله جدید، بی‌نیاز و عدم نیاز به واردات گاز را بیش از پیش تقویت می‌کند.

معاون وزیر نفت در امور گاز در پایان، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شرکت ملی گاز ایران در داخل کشور از توان فناورانه قوی در فعالیت‌های اجرایی چاه‌ها و ذخیره‌سازی در مخازن هیدروکربوری برخوردار است، هرچند؛ در موضوع تجهیزات و ذخیره‌سازی در سفره‌های آب و گنبدهای نمکی، نیاز به افزایش دانش و تکنولوژی داریم که در این زمینه، پیمانکاران را ملزم به استفاده از شرکای خارجی صاحب تکنولوژی کرده‌ایم.