به گزارش اکونا پرس،

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش امروز (پنجشنبه) در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا تصریح کرد: مساله ای که نمایندگان کرمانشاه مطرح می کنند، با چارچوب بودجه ای کشور امکانپذیر نیست.

«علی الهیار ترکمن» ادامه داد: وقتی بودجه وارد سیستم دولتی می شود چارچوب های مشخصی دارد و فصل و نوع هزینه آن تعیین شده و چون حساب دولتی است قابل برداشت نیست تا مسوولان وزارت آموزش و پرورش یا مدیران استانی قابلیت برداشت از آن را داشته باشند و جای دیگر هزینه کنند.

وی اضافه کرد: ذیحسابی و سازوکارهای نظارتی گوناگون بر این مساله به طور کامل نظارت دارند، به همین سبب درخواست دارم هر یک از نمایندگان مستندات خود را به وزارت آموزش و پرورش ارائه کنند.

الهیار ترکمن بیان داشت: هیچ شبهه ای در این زمینه وجود ندارد و کسانی که این ادعا را مطرح کرده اند باید مستندات لازم را تحویل دهند تا جواب قطعی آموزش و پرورش را خدمت افکار عمومی ارائه کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش دوباره تکرار کرد: حساب های دولتی ماهیت مشخص دارد و نمی تواند در جایی غیر از محل هزینه کرد خود، استفاده شود.

به گزارش ایرنا، ساعت ۲۱:۴۰ بیست و یکم آبان پارسال زلزله ای به بزرگی ۷٫۳ ریشتر بخش‌های گسترده‌ای از غرب کشور به مرکز سرپل ذهاب استان کرمانشاه را لرزاند.

در این حادثه بیش از ۶۰۰ نفر جان باختند و حدود ۱۲هزار نفر مصدوم و دهها هزار نفر بی خانمان شدند.

طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور، در مناطق زلزله‌زده تاکنون ۲۷ هزار واحد آواربرداری، ۲۲ هزار و ۵۰۰ واحد پی‌کنی، ۱۵ هزار و ۹۰۰ واحد بتن و فوندانسیون، ۱۰ هزار واحد اجرای اسکلت و ۶ هزار واحد سقف و دیوارکشی انجام شده اند.

۹۲ هزار واحد در مناطق زلزله‌زده نیز برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده اند که وام ۷۱ هزار واحد به طور قرارداد ثبت شده است.

با توجه به اینکه آواربرداری، بازسازی، مرمت و استقرار مردم در واحدهای مسکونی و جبران خسارات تاسیسات زیربنایی و رونمایی، در یک سال امکانپذیر نیست پیشنهاد شده است ردیف بودجه ای با عنوان «بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه» در قانون بودجه سنواتی تا پایان عملیات بازسازی این استان در نظر گرفته شود.