به گزارش اکونا پرس،

به نقل از ایسنا، علی باقری در سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مراسم «به یاد مردان میدان» یادبود حاج قاسم سلیمانی و بزرگداشت شهید سید رضی در ادامه گفت: وقتی واقع بینانه نگاه می‌کنیم، می‌بینیم  این ایده امام که با دشمنی‌ها و مخالفت‌هایی همراه بود، چه دستاوردها و کارآمدی‌هایی داشته است.

وی افزود: امروز آنچه که هدف دشمنان است این است که کارآمدی حاکمیت دینی را زیر سوال ببرند.

باقری با رد برخی از اظهارنظرها مبنی براین که دین باعث ناکارآمدی حکمرانی می‌شود، گفت: پایبندی به ارزش‌ها و اصول باعث دوری از منافع ملی نمی‌شود، بلکه در جاهایی ما نتوانستیم منافع ملی کشور را محقق کنیم که از ارزش‌ها و اصول فاصله گرفته‌ایم.

معاون وزیر امور خارجه در بخشی دیگری از صحبت های خود با گرامی داشت یاد شهید سلیمانی گفت: مکتب شهید سلیمانی یک پارادایم فکری است که می‌تواند در عرصه حکمرانی کارآمدی ایجاد و آن را تثبیت کند.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: شهید سلیمانی در حکمرانی دینی و انقلابی یک حکم و یک معیار است.

باقری در ادامه صحبت‌های خود گفت: سیاست خارجی در هر جایی مبنای آن ایدئولوژی است، چرا که سیاست خارجی میدان تفکر، اندیشه و ایدئولوژی است.

وی همچنین با بیان این که جریان مقاومت محو شدنی نیست که چرا یک تفکر و آرمان است، افزود: مقاومت مردم فلسطین، تجسم یک آرمان است چرا که آنها به دنبال هویت، موجودیت و استقلال خود هستند.

باقری همچنین تاکید کرد: هیچ ملتی با سرگشتگی و نداشتن آرمان نمی‌تواند به جایی برسد و قله‌ای را به دست آورد.

وی با بیان این که عده‌ای می‌گویند تهدید علیه کشور وجود دارد، اظهار کرد: هر موقع گوهری در دست ما باشد، تهدید علیه ما نیز وجود دارد.

باقری تصریح کرد: ما گوهرهای جدی در اختیار داریم که مهم‌ترین گوهر، استقلال کشور است.

معاون وزیر خارجه در بخشی دیگر از صحبت‌های خود تاکید کرد: مقاومت به یک رکن ثبات در منطقه تبدیل شده است، این در حالی است که دشمنان از جمله آمریکایی‌ها تلاش می‌کردند که مقاومت را به عنوان یک رکن زائد معرفی کنند که مانع ثبات منطقه‌ای است و در همین ارتباط تلاش داشتند که رژیم اسراییل را به عنوان موجودی هنجار پذیر معرفی کنند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که ما در دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی تلاش کردیم که سه ضلع امنیت، اقتصاد و ارزش‌ها را در تعامل با یکدیگر قرار دهیم و به نوعی این سه ضلع هم افزای یکدیگر باشند، گفت: در واقع ما تلاش کردیم با ابزار سیاست خارجی این سه ضلع را که لازمه حیات، بقا و ارتقا کشور است هم افزا و در تعامل با یکدیگر قرار دهیم.

معاون وزیر خارجه در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با بیان این که ما با همسایگانمان تعامل خوبی داریم، گفت: البته ممکن است اختلافی بین ما و کشورهای همسایه وجود داشته باشد ولی مسیر تعامل و حل این اختلافات باز است.

باقری ادامه داد:  آمریکایی‌ها تلاش داشتند که ایران را مخل ثبات در منطقه معرفی کنند و رژیم صهیونسیتی را که مرکز ناامنی و بی ثباتی در منطقه است به یک هنجار در منطقه تبدیل کنند و  این سیاستی است که از زمان دولت ترامپ به صورت جدی آمریکایی‌ها پیگیری کردند و در دولت بایدن نیز ادامه یافت ولی جریان مقاومت اجازه نداد که این ایده آمریکایی‌ها در منطقه تثبیت شود.

وی ادامه داد: ما همه در منطقه، ثبات می‌خواهیم و این ثبات با مشارکت کشورهای منطقه محقق می‌شود.

معاون وزیر امور خارجه ادامه داد: پایداری ثبات در منطقه در گرو توسعه منطقه است و در همین چارچوب باید تعاملات اقتصادی بین کشورهای منطقه تنگاتنگ باشد.