به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، در نشست تخصصی این پروژه که با حضور شهردار منطقه، معاونان شهرسازی و معماری و حمل‌ونقل و ترافیک، نمایندگان شرکت مترو خطوط ۶ و ۱۰، اداره کل شهرسازی و مشاوران طرح برگزار شد، شهردار منطقه از اجرای طرح اتصال بزرگراه شهید آبشناسان به منطقه ۲۲ به‌عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه حمل‌ونقل در غرب تهران خبر داد.

محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵، با تأکید بر نقش پروژه TOD در کاهش بار ترافیکی بزرگراه‌ها و ارتقای کیفیت زندگی شهری،گفت: هدف ما ایجاد تحولی پایدار در محدوده کن است؛ به‌گونه‌ای که علاوه بر پاسخ‌گویی به نیازهای حمل‌ونقل عمومی و گردشگری، هویت تاریخی و فرهنگی محله نیز حفظ شود.

وی با اشاره به بافت خاص و ارزشمند روستایی محله کن افزود: توسعه نباید به قیمت نابودی خاطرات جمعی باشد. تعهد ما حفظ ساختار کالبدی و فرهنگی کن است.

شهردار منطقه در ادامه از شناسایی فضاهای مناسب برای احداث پارکینگ عمومی در اطراف ایستگاه مترو شهدای کن خبر داد و گفت: به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود. همچنین با بهسازی و بازگشایی معابر محلی، دسترسی ساکنان به ایستگاه مترو بهبود خواهد یافت.

پوریافر همچنین از طراحی مسیرهای پیاده‌روی گردشگری با محوریت امامزاده‌های کن و اتصال آن‌ها به شبکه حمل‌ونقل عمومی خبر داد که با هدف توسعه گردشگری محلی و رونق اقتصادی منطقه اجرا خواهد شد.