به گزارش اکونا پرس،

به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران آخرین دستور جلسه یکصدو بیست و هشتم شورای شهر تهران که در نوبت عصر روز دوشنبه 13 اسفندماه سال 98 برگزار شد میزان سقف درآمدی شهرداری تهران برای سال آینده 18 هزار و 728 میلیارد تومان تعیین شد.

مرتضی الویری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در تشریح درآمدهای شهرداری تهران گفت: درآمدهای شهرداری در سه فصل درآمدی، سرمایه ای و منابع حاصل از واگذاری دارایی های مالی شهرداری تهران تقسیم بندی شده است.

وی اظهار داشت: در بخش درآمدها، پیشنهاد شهرداری تهران 9 هزار و 400 میلیارد تومان بود که شورا آن را به 8 هزار و 300 میلیارد تومان کاهش داد همچنین درآمد سرمایه ای پیشنهادی 8 هزار و 174 میلیارد تومان بود که شورا آن به 8 هزار و 349 میلیارد تومان ارتقا داد و منابع حاصل از واگذاری داریی های مالی نیز1 هزار و 300 میلیارد تومان بود که شورا آن را به یک هزار و دویست میلیارد تومان کاهش داد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه همچنین به موضوعاتی که کمیسیون تلفیق آنها را تغییر زیادی داده است اشاره کرد و گفت: پیشنهاد شهرداری برای میزان درآمد از محل فروش پروژه های مشارکتی در حدود 1000 میلیارد تومان بود که شورا آن را به 120 میلیارد تومان کاهش داد و دلیل آن این بوده است که میزان عملکرد این ردیف در 9 ماهه سال 97 در حدود 39 میلیارد تومان بوده است و ما پیش بینی نمی کنیم که بتوانیم بدون ایجاد زیرساخت های لازم بتوانیم این رقم را افزایش چندانی بدهیم.

الویری همچنین به فروش حاصل از املاک شهرداری اشاره کرد و گفت: عملکرد 9 ماهه این ردیف 148 میلیارد تومان بود و شهرداری جهش را پیش بینی کرده بود که این رقم در سال آینده به هزار و دویست میلیارد تومان برسد که با توجه به شرایط کنونی این موضوع امکان پذیر نیست و ما این رقم را در حدود 800 میلیارد تومان پیشنهاد دادیم.

وی تاکید کرد: ما با کاهش در دیون توانستیم بودجه را به گونه ای تنظیم کنیم که کاهش درآمدها از سر جمع ماموریت ها کاسته نشود.

وی اظهار داشت: اما امروز مصوبه ای را داشتیم که 490 میلیارد تومان از منابع غیر نقد باید به برخی پروژه های عمرانی اختصاص داده شود که باید محل تامین آن تعیین شود.

محسن هاشمی رفسنجانی در قالب پیشنهادی اظهار داشت: این رقم را می توان در ردیف فروش اموال غیر نقد پیش بینی کرد چرا که پیشنهاد شهرداری برای این ردیف حدود 700 میلیارد تومان بوده و تحقق آن با افزایش قیمت ها امکان پذیر است.

در نهایت این پیشنهاد با رای اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.

محمد سالاری اما عضوی بود که خواستار تغییر در ردیف های درآمدی شد و گفت: مبلغ درنظر گرفته شده برای ردیف کسری پارکینگ باید کاهش یابد چرا که تنها 6 محلی که وزارت کشور آن را مشخص کرده است محلی است که می تواند درآمد ار آن حاصل کرد و رقم دریافتی از این محل از موارد 6 گانه کمتر از این است و نباید با تصویب آن امکان تخلف به شهرداری داده شود.

و همچنین خواستار کاهش ردیف تغییر کاربرد شد و گفت: تغییر کاربرد یعنی تثبیت و تثبیت یعنی تخلف و ما در شورای پنجم نباید این کار را انجام دهیم.

بهاره آروین در مخالفت با این پیشنهاد اظهار داشت: هم اکنون قیمت منطقه ای به حدی رسیده است که حتی با وجود رکود رقم پیشنهادی حاصل می شود و این در حالی است که آقای سالاری محلی را پیش بینی کرده اند که تنها 34 میلیارد تومان کارکرد داشته و حاصل کردن آن شاید کار سختی باشد.

زهرا نژاد بهرام در موافقت با پیشنهاد محمد سالاری اظهار داشت: رقم ارائه شده توسط شهرداری با درنظر گرفتن تمامی شرایط بوده است و من پیشنهاد دارم که این ارقام به ارقام پیشنهادی شهرداری بازگردد.

در نهایت پس از ارائه اصلاحات لازم درآمدشهرداری تهران با رقم 18 هزار و 728 تومان به تصویب رسید.