به گزارش اکونا پرس،

 تابش همچنین در ادامه بیان داشت : در این بازه زمانی کارشناسان این سازمان و  بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان¬ها با بهره‌گیری از تمام امکانات و ظرفیت موجود در امر بازرسی ، ضمن بازرسی از 41 هزار و 62  مورد از مراکز خرد و کلان درسطح عرضه ، برای بیش از یک هزار واحد صنفی متخلف از این ناحیه تشکیل پرونده داده و جهت سیر مراحل قانونی ، پرونده های متشکله در اختیار شعب تعزیرات حکومتی استانها قرار گرفتند. 

این مسئول میانگین ارزش هر پرونده را 589 میلیون ریال برآورد کرد و افزود  : طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه به وسیله بازرسان ، هدفمند، مستمر و به لحاظ اولویت ادامه خواهد داشت.

براساس گزارش رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ؛  دراین بازه زمانی مورداشاره ، استان تهران با بیش از 7 هزار مورد بازرسی و استان سیستان و بلوچستان با 355 مورد تشکیل پرونده و 186 میلیارد ریال ارزش کالای قاچاق مکشوفه ، بالاترین عملکرد را در بین استان ها داشته اند.

معاون وزیر صمت؛درباره آخرین آمارکالاهای قاچاق مکشوفه ، خاطرنشان کرد : طی این مدت، بیشترین ارزش ریالی را به ترتیب مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی با 5/207 میلیارد ریال ، کالای قاچاق موضوع تبصره (4) الحاقی ماده (18) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارزبا 4/170 میلیارد ریال و سوخت ها و روغن¬های معدنی با 2/105 میلیارد ریال به خود اختصاص داده اند این در حالیست که لوازم یدکی با 9/28 میلیارد ریال و  غلات با 27  میلیارد ریال در رتبه های بعدی قرار دارند. 

وی همچنین یه ثبت کلیه موجودی کالاها در سامانه جامع انبارها تاکید و به صراحت اعلام کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلّف و موظف به ثبت موجودی کالای خود در این سامانه می باشند ، در غیر این صورت ، در صورت هر گونه گزارش و یا بازرسی ، بعنوان کالای قاچاق و احتکار محسوب شده و حسب قانون با متخلفین برخورد می شود.

معاون وزیر صنعت از تلفن 124 این سازمان نیز  به عنوان مجموعه‌ای منسجم برای دریافت لحظه‌ای و یکپارچه شکایات، انتقادات و پیشنهادهای مردمی نام برد و  از هموطنان خواست ،  در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا نگهداری و جابجایی مشکوک کالا ، مراتب را سریعا با آن در میان گذاشته و  اطلاع رسانی نمایند.