بازیهای آسیایی جوانان بحرین 2025؛
دومین نشست تخصصی با مسئولین فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی برگزار شد
دومین دور از نشست های تخصصی و هماهنگی فدراسیون ها و انجمن های ورزشی اعزامی به بازیهای آسیایی جوانان 2025 بحرین از صبح امروز در دفتر دبیر کل کمیته ملی المپیک آغاز شد.

به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در ابتدا دکتر مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته هدف از برگزاری این نشست ها را آخرین هماهنگی های لازم جهت اعزام بدون دغدغه کاروان و رشته های اعزامی به بحرین دانست، در ادامه علیرضا پاکدل سرپرست کاروان اعزامی خاطر نشان کرد، رشته های اعزامی می بایست جدای از بحث برپایی اردوها به حضور در تست های مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک توجه جدی داشته باشند ودر زمینه مبارزه با دوپینگ نیز می بایست نظارت دقیق صورت پذیرد و موارد مهمی که در جلسات عنوان می شود را مورد توجه قرار دهند.
سپس دکتر رضا شجیع رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی آماری از وضعیت تست های آمادگی جسمانی ملی پوشان ام ام ای در مرکز سنجش ارائه کرد.
در ادامه افشین هادی چگینی رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی نیز ضمن اشاره به برپایی اردوی تیم های ملی آقایان و بانوان از حمایت های کمیته ملی المپیک و دکتر علی نژاد قدردانی نموده و عنوان داشت برگزاری چنین جلساتی منجر به هماهنگی بهتر برای اعزام یک تیم خوب به بازیها خواهد شد و در این دوره از رقابت ها ام ام ای قطعا مدال آور خواهد بود.
در این نشست عاطفه اسلامیان (امور بین الملل)، حمید سلامی(امور تشریفات)، علی فراهانی (امور پشتیبانی) ،جمال شایگان (مرکز نظارت) و میردامادی مدیر تیم های ملی فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی نیز حضور داشتند.
ارسال نظر